top of page

Nosaltres

dSae Gabinet d'Advocats i Economistes és un despatx multidisciplinari, que ha reunit especialistes del dret, l'economia, les finances i la fiscalitat,  tots amb una llarga trajectòria profesional. És la resposta dels socis  d’aglutinar sota una mateixa firma les disciplines en què cadascun de nosaltres som experts per atendre les necessitats dels nostres clients.

 

La voluntat dels socis i professionals que hi treballem  respon a un projecte i a una decidida voluntat de prestar serveis de manera àgil, eficaç, i innovadora. Tots els integrants de la firma estem avalats per una àmplia experiència i una sòlida reputació.

 

Les nostres relacions internacionals amb altres despatxos ens permeten acompanyar els nostres clients allà a on ho necessitin de manera proactiva.

 

Les àrees d'especialització de dSae Gabinet d'Advocats i Economistes abasten l'assessorament en l'àmbit del Dret privat i el Dret públic, des de les seves àrees d'especialització, com són la del dret mercantil-societari, el fiscal, l'administratiu, el laboral i seguretat social, internacional i comunitari i el dret civil i processal/litigiositat.

bottom of page